Fix snel
je CV Monteur

Op FixAway vind je jouw CV Monteur razendsnel.

Of het nu om een normale of een spoedklus gaat, een CV Monteur via FixAway betekent gegarandeerde kwaliteit. Elke vakman die jij nodig hebt voor jouw klus staat ingeschreven bij de KvK en wordt door FixAway gescreend. Zo ook de CV Monteur voor jouw klus. Met FixAway kom je dus niet voor verassingen te staan als het gaat om kwaliteit, tarief of beschikbaarheid.

CV is een afkorting voor centrale verwarming. Een CV monteur is dus iemand die ervoor zorgt dat uw centrale verwarming altijd goed werkt. Hij doet reparaties en onderhoud, fikst storingen en kan de cv-ketel voor u plaatsen of bijvullen. Daarnaast verricht de cv-monteur ook werkzaamheden aan het leidingwerk dat is verbonden met de cv-ketel. Radiatoren, bijvoorbeeld een radiator(knop) vervangen, afkoppelen of verwijderen. Of het vervangen van een thermostaat.

Op het moment is er in Nederland een groot tekort aan technici, zoals CV monteurs of verwarmingsmonteurs. Deze monteurs zijn nodig voor het aanleggen en onderhouden van onze verwarmingsinstallaties. Goed onderhoud aan een verwarmingsinstallatie zorgt ervoor dat deze langer mee gaat en is dus van groot belang. Op het moment is het echter zo dat er lange wachtrijen ontstaan voor consumenten en bedrijven die een CV monteur nodig hebben.

Snel en gemakkelijk een vakman voor jouw klus

Plaats jouw klus