Fix snel
je Dakdekker

Op FixAway vind je jouw Dakdekker razendsnel.

Of het nu om een normale of een spoedklus gaat, een Dakdekker via FixAway betekent gegarandeerde kwaliteit. Elke vakman die jij nodig hebt voor jouw klus staat ingeschreven bij de KvK en wordt door FixAway gescreend. Zo ook de Dakdekker voor jouw klus. Met FixAway kom je dus niet voor verassingen te staan als het gaat om kwaliteit, tarief of beschikbaarheid.

Een dakdekker is iemand die een beschermende laag aanbrengt op een hellend of plat dak, om dit te beschermen tegen water, sneeuw en wind. Veelgebruikte materialen voor dakbedekking zijn:

Bitumen, dakpannen (van geperst beton of gebakken klei), dakspanen (ook wel houten schaliën of houten shingles), kunststof, metalen (bijvoorbeeld koper, zink of lood), leisteen, riet, stro.

Er zijn allround dakdekkers en dakdekkers die zich hebben gespecialiseerd in een bepaalde vorm van dakbedekking (zoals dakdekkers metaal) of een bepaald soort dak (zoals dakdekker hellende daken).

Wanneer je exotische wensen hebt voor het bedekken van het dak, kun je het beste contact opnemen met een dakdekker die in de desbetreffende soort dakbedekking gespecialiseerd is.

Wanneer je een rieten dak wil, kun je daarvoor dus het beste terecht bij een dakdekker die zich voornamelijk focust op rieten daken. Wanneer er echter iets kleins mankeert aan een rieten dak, zullen de meeste dakdekkers je daar wel mee kunnen helpen. Het hangt dus net van de klus af bij wat voor dakdekker je het beste terecht kunt. Een dakdekker houdt zich doorgaans bezig met de volgende zaken: lezen en interpreteren van werktekeningen en instructies, plannen en organiseren van de werkzaamheden (in overleg met collega’s), treffen van veiligheidsmaatregelen (bijvoorbeeld het plaatsen van een stelling), verwijderen en repareren van (delen van) de dakconstructie, voorbereiden van de ondergrond, aanbrengen van onderconstructie, op maat maken van delen van het dak (bijvoorbeeld rondom een schoorsteen), bedekken van het dak met de (nieuwe) dakbedekking, aanbrengen van toebehoren aan het dak (bijvoorbeeld goten, regenpijpen en dakramen), opruimen van werkplek en opbergen van gereedschappen, verrichten van periodiek onderhoud aan daken.

Snel en gemakkelijk een vakman voor jouw klus

Plaats jouw klus