Fix snel
je Stratenmaker

Op FixAway vind je jouw Stratenmaker razendsnel.

Of het nu om een normale of een spoedklus gaat, een Stratenmaker via FixAway betekent gegarandeerde kwaliteit. Elke vakman die jij nodig hebt voor jouw klus staat ingeschreven bij de KvK en wordt door FixAway gescreend. Zo ook de Stratenmaker voor jouw klus. Met FixAway kom je dus niet voor verassingen te staan als het gaat om kwaliteit, tarief of beschikbaarheid.

Een stratenmaker is een vakman die straten, stoepen, pleinen of tuinen aanlegt door middel van bestrating. Als stratenmaker is het erg belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis van verschillende ondergronden, omdat je te maken kan krijgen met verschillende soorten ondergronden. Daarnaast is het als stratenmaker erg belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis van de verschillende legpatronen, omdat niet alle klinkers en tegels op dezelfde manier gelegd worden. De meeste bestrating die een stratenmaker aanlegt komt op een zandbed te liggen, die eerst stevig verdicht wordt door middel van een trilmachine. Als een stratenmaker de ondergrond niet verdicht met een trilmachine is de kans groot dat de bestrating na het leggen zal verzakken. Een ander belangrijk onderdeel van de werkzaamheden als stratenmaker is het mooi vlak kunnen werken. Als de ondergrond niet goed vlak gemaakt is door een stratenmaker komen de klinkers of tegels niet vlak te liggen. Daarnaast kan een stratenmaker tuinen en dergelijke bestraten. Het beroep stratenmaker is een mooi beroep, omdat hij verantwoordelijk is voor het maken van zichtwerk. Met andere woorden zijn de resultaten meteen zichtbaar voor iedereen. Een mooie bestrating, die op een goede manier is aangelegd, is dan ook in de meeste gevallen een echte aanwinst voor een tuin of ander soort omgeving. Het beroep stratenmaker moet gezien worden als een echt ambacht, omdat het netjes aanleggen van bestrating wel om de nodige kennis en ervaring vraagt.

Bestrating gaat over het algemeen lang mee als de bestrating vakkundig aangelegd is door de stratenmaker. Bestrating kan nog zo mooi zijn, als bestrating niet goed gelegd wordt is het over het algemeen geen gezicht en zal bestrating ook niet lang meegaan. Een goede stratenmaker weet precies hoe bestrating op de juiste manier aangebracht moet worden om problemen te voorkomen.

Snel en gemakkelijk een vakman voor jouw klus

Plaats jouw klus