Hoe dan?
Zo gefixt

1. Plaats gratis jouw klus

In een paar eenvoudige stappen kan jij jouw klus plaatsen en vakmannen bereiken in jouw omgeving. Alle soorten klussen zijn mogelijk, zowel grote als kleine.

2. Krijg direct contact

Nadat jouw klus geplaatst is, kan jij kiezen uit de vakman die voldoet aan jouw eisen. Wij brengen jou in contact met de juiste professionele klussers. Het tarief regel je zelf.

3. Kwaliteit gegarandeerd

Wij waarborgen de kwaliteit van onze aangesloten vakmannen. Al onze vakmannen zijn ingeschreven bij de KvK. Wij screenen periodiek onze vakmannen op kwaliteit en betrouwbaarheid en mocht er toch iets mis gaan, dan is onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar.

Fixaway is er voor iedere klus

Het is ons doel dat alle klussen professioneel worden uitgevoerd door erkende vakmannen en dat de consument ontzorgd wordt. Of het nu gaat om een verbouwing, een onderhoudsklus of een reparatie, alles is mogelijk. Snel, professioneel en vertrouwd.

Fixaway is helemaal gratis

Voor de consument zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van ons platform. En wij bemoeien ons ook niet met het tarief. Wij hanteren dus geen vaste uurtarieven of verborgen kosten. U zoekt een vakman? U vindt deze op ons platform en regel alle financiële zaken direct met de vakman.

Fixaway staat voor gebruikersgemak

Een belofte die wij waarmaken. Daar waar menig ander platform een wirwar aan mogelijkheden biedt, gaan wij terug naar de basis. Dat betekent op een eenvoudige wijze het centraal stellen van jou, de gebruiker.

Snel en gemakkelijk een vakman voor jouw klus

Plaats jouw klus